494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

Vandaag besteld zondag in huis bij deze winkels

Morgen (zondag) je bestelling al in ontvangst nemen doe je bij onderstaande winkels. Profiteer nu van zondagsbezorging zodat je niet tot maandag hoeft te wachten. Dat is zondag in huis!

Slechts een aantal winkels bieden ‘zondag in huis’ aan. Kan je toch die extra dag wachten? Bekijk dan ook winkels die de rest van de week ‘morgen in huis’ aanbieden:

Vandaag besteld zondag in huis

Op deze pagina verzamelen we alle webshops die zaterdag besteld zondag in huis als een service aanbieden. Dit betekent dat je jouw bestelling zondag bezorgd krijgt als je vandaag (zaterdag) je bestelling plaatst! Fijne zondag! Een overzicht met alle webshops die bezorgen op zondag. Dit was het idee toen wij op zaterdag nog snel iets wilden bestellen en het zondag al in huis wilden hebben. Als winkels op zondag open zijn is het toch ook erg fijn als webwinkels ook zorgen dat jij jouw bestelde producten op zondag in huis krijgt? Op dit moment is het vaak nog erg onduidelijk of een grote zoektocht om een goed overzicht te vinden met alle webshops die bezorging op zondag bieden. Daar komen wij om de hoek! Wij geven jou een overzicht van alle websites met zondagbezorging en gratis zondagbezorging. En maakt een garantiebezorging op zondag je niets uit maar wil je gewoon een goeie deal? Profiteer dan op zaterdag van goeie deals tijdens SALE of glamour day op een zaterdag in April of September.

Vandaag besteld morgen in huis moet echt zondag in huis zijn

Websites adverteren vaak met het principe ‘volgende dag in huis’, maar in veel gevallen worden de uitzondering niet direct gemeld. Als klant zie je niet meteen dat het alleen voor werkdagen geldt en dit kan resulteren in vervelende verassingen. Zeker omdat niet alle bezorgdiensten brievenbuspakketjes op maandag bezorgen. Er kunnen dus heel wat dagen over heen geen voordat het pakketje dat jij bestelde op zaterdag echt in huis is.

Waarom zou ik iets willen laten bezorgen op zondag?

Op het laatste moment gaat een apparaat in huis waar je niet zonder kunt kapot. De winkels zijn gesloten, maar je hebt wel een oplossing nodig. Wat is dan fijner dan het nog te kunnen bestellen en het de volgende dag, zondag, thuis geleverd te krijgen? Vooral bij elektrische apparatuur zoals wasmachines, koelkasten en vriezers is dat enorm fijn. Je bent een verjaardag op zondag vergeten en hebt geen tijd meer om een kaartje of cadeautje te kopen of te winkels zijn al dicht. Wat is er dan fijner dan het online versturen van een kaartje met of zonder een cadeautje die dan op zondag wordt bezorgd? Bij kaarten en cadeaus is dit natuurlijk erg makkelijk. Of je hebt een drukke week en je bent van maandag tot en met zaterdag niet in staat een pakketje in ontvangst te nemen. Je wilt jouw buren niet tot last zijn met het zoveelste pakketje of zelf naar een ophaalpunt moeten. Het is dan ideaal om je pakketjes op jouw vrije zondag te laten bezorgen. Je hebt dan alle rust om op het pakketje te wachten, het uit te pakken en te proberen!

Waarom bezorgen op zondag?

Webshops bezorgen om zondag om jou van dienst te zijn. Wanneer je iets besteld wil je jouw nieuwe aankoop natuurlijk snel in huis hebben. Als je het zaterdag besteld wil je liever niet wachten tot maandag, maar is het erg fijn om je aankoop te laten bezorgen op zondag. De redenen waarom websites dit doen zijn:

Webshops willen het jouw graag naar de zin maken

De meeste pakketten kunnen tijdens de eerste afleverpoging worden bezorgd en belanden niet bij de buren of een ophaalpunt. Jij krijgt jouw bestelling sneller geleverd en kan dus ook lekker op zaterdag online shoppen. De webwinkel wil het jouw gemakkelijk maken en daar hoort bezorgen op zondag ook bij. Sinds PostNL in 2014 7-dagen bezorging introduceerde, bezorgen steeds meer en meer webwinkels op zondag. Jij kan dus lekker zaterdag shoppen en op zondag je nieuwe aankoop uitpakken, proberen of bij iemand anders laten bezorgen! Zo verbeteren webshops volop de service voor klanten, van gratis bezorgen tot gratis retourneren.

Op zoek naar andere levermomenten dan zondag in huis?

Is het vandaag geen zaterdag maar een andere dag in de week? Bekijk via onderstaande button alle webshops die vandaag besteld maandag in huis aanbieden.