494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

Vandaag besteld vandaag in huis webshops

Deze winkels bezorgen vandaag nog:

Snel, sneller, snelst. Bestel nu bij bovenstaande winkels en ontvang je bestelling vandaag nog in huis! Dat is vandaag besteld vandaag in huis of (de hippe term uit het buitenland) same day delivery. Steeds meer en meer webwinkels bieden deze service aan, en op Snelmorgeninhuis.nl geven wij jou een helder en duidelijk overzicht van alle webshops die jouw bestelling vandaag bezorgen. Ook handig, gebruik onze zoekfunctie en zie direct of een webshop van jouw voorkeur vandaag nog kan leveren. Succes, en veel plezier met je bestelling als deze vanavond wordt bezorgd ;-).

Vandaag bezorgd, maar hoelaat?

Bij de meeste webshops zal je sochtends voor een bepaald tijdstip de bestelling plaatsen zodat deze in de loop van de middag of aan het begin van de avond naar je verstuurd wordt. Het fijne is dat bijna alle winkels er voor zorgen dat je je bestelling in ieder geval voor 22:00 in huis hebt. Zo weet je waar je aan toe bent en hoef je niet tot de diepe uurtjes te wachten. Check ook vooral de website van de winkel voor meer informatie over de verwachte bezorgtijd.

Waarom vandaag besteld vandaag in huis?

Steeds meer webwinkels in Nederland hanteren de service vandaag besteld vandaag in huis. Het zegt wat over de wens onder consumenten. Echter zijn er wel grote verschillen. Uit onderzoek blijkt dat vooral millennials ‘dezelfde dag bezorgd‘ belangrijk vinden. Hoe ouder de bezoeker hoe minder belangrijk deze supersnelle levering vindt. Waarschijnlijk zal dit naar verloop van tijd veranderen naar een meer breedgedragen behoefte naar snelheid. Genoemde redenen naar de behoefte van same-day delivery zijn ‘vooruit kijken’ (plannen), flexibiliteit en een grotere wens door het type product (bijvoorbeeld bloemen). Webshops willen zich hier op onderscheiden. In plaats dat je je pakketje de volgende dag pas in huis krijgt, is het vandaag besteld vanavond bezorgd. En dat is erg fijn want als het verzenden van je bestelling zó lang duurt kan je net zo gemakkelijk naar de winkel gaan. Daarom proberen webwinkels steeds betere en snellere service te bieden. En wij als consument profiteren daarvan!

‘Vandaag besteld vandaag in huis’ niet gelukt?

Fantastisch dat een webshop je bestelling vandaag nog kan bezorgen. Echter zit er vaak wel een meerprijs aan, en moet je op tijd zijn om de bestelling te plaatsen. Vaak ’s ochtends nog. Als dit je niet lukt maar je hebt het wel zo snel mogelijk nodig, kan je altijd nog voor vandaag besteld morgen in huis of zondag bezorgd kiezen. Lukt het wel dan ga je vandaag nog van je bestelling genieten dankzij vandaag besteld vandaag in huis!

Same-day Delivery

Inmiddels is same-day delivery, de hippe naam voor ‘vandaag besteld vandaag in huis’, groot doorgebroken in Nederland. Consumenten hebben behoefte aan deze optie (vooral in segmenten zoals cadeaus, bloemen, eten en kleding) en steeds meer winkels bieden de optie aan. Het zegt wat over de wens van consumenten om op deze manier bediend te worden. Bij het snel kunnen leveren spelen voor een webshop een aantal zaken een belangrijke rol. Het is deels de techniek, maar vooral het volume (aantal bestellingen) dat een webshop verwerkt. Hoe groter het aantal bestellingen, des te makkelijker het is voor vooral webshops zoals Bol.com en Coolblue om verschillende bezorgopties zoals dezelfde dag bezorgd aan te bieden. Eveneens zorgt dit ervoor dat er minder ‘schakels’ in de hele keten zitten (minder distributiecentrums, minder verdeelcentrums, minder overslagpunten) waardoor niet alleen de snelheid verbetert, maar ook de kans op schades en vertragingen een stuk kleiner wordt!

En in de toekomst? Alles dezelfde dag bezorgd?

Iets dat we zeker weten is dat méér service zal blijven toenemen. Dat is iets dat nu al sterk in opkomst is en dat zal zeker alleen maar verder toenemen. Zo speelt IKEA al in op dat mensen meer en meer geen zin hebben om een BILLY-kastje zelf in elkaar te zetten en worden witgoedbestellingen bij Coolblue geïnstalleerd en op iedere plek in huis afgeleverd. Naast prijs blijkt service dus een prima onderscheidende factor. Naar verwachting zal daarom de service ‘dezelfde dag in huis’ steeds goedkoper en steeds gewenster worden. Ook zien we dat met Click & Collect dezelfde dag. Misschien landt er binnenkort wel een drone in je tuin met je tien-minuten-geleden bestelde artikel… !