494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

Nationale NINA-dag 7 & 8 november 2020: álle winkels & kortingen!

Dit najaar ook nood aan shoppen? Komt goed uit, want op de Nationale NINA-(web)dagen wordt u verwend met straffe kortingen bij uw favoriete winkels! Ditmaal op zaterdag 7 en zondag 8 november en alléén online bij uw favoriete Belgische winkels!

Alle winkels & kortingen van A tot Z

Liever alle winkels van NINA-dag 2020 België van A tot Z lezen? Bekijk hieronder de complete lijst inclusief meer toelichting op de vele acties.

ASOS

20% korting op uw eerste bestelling met kortingscode ASOSNEWJOY

C&A

Actie nog niet bekend.

Paula’s Choice

Gratis nachtcrème (t.w.v. € 10) op iedere bestelling vanaf 75 euro!

Plutosport.nl

10% korting op diverse exclusieve merken met kortingscode EXPL45NL

The Founded.

20% korting op jurkjes, truien en vesten met kortingscode NOVKNITS20

VILA

Actie nog niet bekend.

De meestgestelde vragen over Nationale NINA-dag

Wanneer is NINA-dag 2020?

De eerstvolgende Nationale NINA-dag wordt op zaterdag 7 en zondag 9 november 2020 gehouden. Deze keer zijn het de NINA-webdagen omdat de winkels dicht zijn, waardoor het volledig online en het hele weekend wordt gehouden.

Welke webshops doen mee aan NINA-dag?

Iedere editie doen andere webshops mee. Over het algemeen zijn er méér webshops die meedoen dan fysieke winkels. Ditmaal doen alleen webshops mee i.v.m. de lockdown. Bekijk hier alle deelnemende webshops van de aankomende editie van de NINA-webdagen.

Waar vind ik alle NINA-dag kortingscodes?

Deze zijn te vinden in op de webpagina van HLN.be en uiteraard hier. Omdat veel winkels een alternatief op NINA-dag vieren en HLN hierover niet schrijft, zal je op deze website het meest complete overzicht vinden. Bekijk hier alle kortingscodes.

Hoe vaak per jaar is NINA-dag?

Twee keer per jaar is NINA-dag, vaak in het voorjaar en in het najaar. De exacte datum wisselt iedere keer, dus houd deze website goed in de gaten.

Hoelang duurt NINA-dag?

Deze bijzondere en web-editie van Nationale NINA-dag duurt 48 uur en start zaterdag 00:00 uur en eindigt zondagavond 23:59 uur.