494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

Vandaag besteld morgen in huis bij deze winkels

Op zoek naar echt snelle bezorging? De winkels op deze pagina bieden bezorging binnen 24 uur aan. Bestel voor de besteldeadline en ontvang je bestelling ‘vandaag besteld morgen in huis’!

Vandaag besteld morgen in huis bij deze winkels

Op deze website bieden wij hét meest complete én actuele overzicht van Nederlandse webshops die 24 uurs levering aanbieden. Als je googelt op ‘vandaag besteld morgen in huis’ zal je zien dat wij niet de enige zijn die dit overzicht geven, maar wij zijn uniek in hoe volledig ons overzicht is. Er is geen webshop die wij niet hebben gecontroleerd en waar wij niet doorheen hebben geklikt om ergens een next day delivery claim te vinden. Gelukkig optimaliseren steeds meer webshops de dienstverlening naar haar klanten toe, waardoor steeds meer webshops de volgende dag al leveren. Onze constante zoektocht naar webshops met ‘next day delivery’ wijst uit dat nog steeds 1 op de 2 webshops er minimaal 2 werkdagen over doet om je bestelling bij jou te bezorgen. Dus wees slim en check altijd snelmorgeninhuis.nl welke webshops naast prijs en andere voordelen ook vandaag besteld vandaag in huis aanbieden!

Criterium Vandaag besteld Morgen in huis

Wanneer bied een webshop vandaag besteld morgen in huis aan? Wij hebben een erg simpele stelregel voordat we een winkel opnemen op snelmorgeninhuis.nl: Een webshop moet zichtbaar de claim voeren dat besteld voor een bepaald tijdstip de bestelling de volgende dag in huis is. Wanneer wel, wanneer niet? Niet als het uiterste besteltijdstip mist. Niet als de claim alleen bevat ‘vandaag besteld vandaag verzonden’ zonder aantoonbaar bewijs dat de bestelling dan ook morgen in huis is. Is de webshop in Nederland gevestigd dan gaan we er wél vanuit dat als de bestelling vandaag verzonden wordt deze morgen bezorgd zal worden. Wij zijn hier dus erg duidelijk in. Wij vermelden alleen webshops op deze site als de webshop expliciet een ‘voor 23:59 bestellen is morgen in huis‘ claim voert (of met een andere besteldeadline). Als een webshop dit niet benoemt heb je als consument geen enkele zekerheid dat je bestelling snel bezorgd wordt. Check dus altijd snelmorgeninhuis.nl om je bestelling morgen bezorgd te krijgen! Bij twijfel altijd terugkomen!

Bestel voor bepaalde tijd voor levering binnen 24 uur

Bij iedere webshop staat vermeld voor welk tijdstip je moet bestellen om de bezorging morgen in huis te hebben. Dit is de uiterlijke tijd, dus wees op tijd. Zorg dat je de bestelling hebt geplaatst en je een bevestiging in je mailbox hebt ontvangen. De webshop gaat dan haar best doen om de bestelling diezelfde dag nog te versturen. Daar mag je vanuit gaan. We vermelden ook bij iedere webshop of de bezorging gratis is, vanaf welk bedrag de bezorging gratis is en hoeveel de verzendkosten minimaal bedragen indien dat van toepassing is. Handig, want je wil je bestelling snel en zonder al teveel extra kosten in huis hebben. Het is wel fijn dat als een bepaalde webshop ‘vandaag besteld morgen in huis’ aanbiedt, de kans groot is dat ze ook op andere punten excelleren zoals gratis bezorging en gratis retourneren. Zo bieden grote webshops als Wehkamp, Media Markt en Bol zelfs de besteldeadline van 23:59 uur!

Vandaag besteld overmorgen in huis

Er zijn situaties wanneer een webshop wél het argument voert dat ze 24 uurs levering aanbieden, maar dat dat onverhoopt niet lukt. Wij vinden het daarom belangrijk om te vermelden dat in 95 tot 99 procent een bestelling altijd de volgende dag bezorgd wordt. In de overige procenten kunnen talrijke oorzaken de reden van een vertraging zijn. Woont u op één van de Waddeneilanden? Bied een webshop geen zondagbezorging aan? Of bezorgt de bezorgdienst waarmee de webshop werkt niet op Maandag of Zaterdag? En wat te denken van stakingen, weersomstandigheden of drukte rondom feestdagen. Allemaal variabelen waardoor de bestelling niet de volgende dag in huis is, maar pas overmorgen. Maak je hier echter niet te druk want komt niet vaak voor. En de wereld is dermate hard aan het veranderen (steeds meer webshops bieden zelfs vandaag besteld vandaag in huis aan) dat het een kwestie van tijd is voordat alle webshops supersnel bezorgen! Want jij bent als klant altijd koning. En als jij snel je bestelling in huis wilt hebben dan zullen webshops moeten veranderen. Wat fijn!

En wat nou als je vandaag besteld maar morgen niet in huis?

Voor de aflevering van de bestelling is een webwinkel vaak afhankelijk van de bezorgdienst. Deze kan er soms voor zorgen dat de vooraf afgesproken levertijd niet gehaald wordt. Je zal om die reden bij veel winkels zien dat ze benoemen (bij de Veelgestelde Vragen, de FAQ’s of een pagina over de levertermijnen) dat aan de vermelde levertijd geen rechten kunnen worden ontleend of dat de webshop niet aansprakelijk is voor eventuele vertragingen. Echter mogen webshops niet de verantwoordelijkheid afschuiven op de bezorgdienst. Of zoals de wet dicteert: “de webshop is voor de handelingen van de door de webshop ingeschakelde hulppersonen (bezorgdiensten) aansprakelijk alsof u deze zelf verricht. Bij een te late levertermijn heeft u daarom recht om de overeenkomst te ontbinden. Dit mag alleen als er sprake is van een ‘voldoende bepaalde’ termijn. Iets dat met de levering vaak duidelijk de zaak is. Een duidelijkere belofte dan ‘voor 23:59 bestellen is morgen in huis’ kan bijna niet.

Je Bestelling Vandaag Besteld Morgen in Huis

Wanneer je iets op internet wilt kopen, dan wil je jouw bestelling graag snel in huis hebben. Veel webshops bieden vandaag besteld, morgen in huis. Deze webshops verzenden dezelfde dag en leveren dan dus binnen 24 uur. Nadat je de bestelling plaatst, gaat de webwinkel meteen aan de slag. Hierdoor wordt de bestelling (besteld op een werkdag) binnen 1 dag bezorgd. Dus vandaag besteld, is dan morgen in huis. Jij kan slapen, de webshop gaat hard aan de bak om je pakketje op tijd bij jou bezorgd te krijgen.

Handig overzicht: Vanaf nu ALTIJD vandaag besteld morgen in huis!

Ben jij op zoek naar een nieuwe kleding, schoenen, elektronica of een bloemetje of kaartje en wil je het morgen al in huis hebben? Via snelmorgeninhuis.nl geven wij een handig overzicht van webshops die beloven jouw bestelling morgen bij je af te leveren. Heb je een feestje, ga je op vakantie of heb je morgen een verjaardag en moet je jouw bestelling snel in huis hebben? Dan beloven de webshops in ons overzicht jouw bestelling morgen bij je te bezorgen. Bestel je spullen onder andere bij Wehkamp, bol.com, De Bijenkorf of Coolblue.