494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

UPDATE: Glamour Day wordt ELLE Shopping Weekend.

Glamour Day 2021: Alles dat je moet weten

Het hele weekend van zaterdag 25 september 2021 is het tijd om de nieuwste collecties te shoppen want het is National Glamour Day! Het grootste shopping event van Nederland! In totaal geven meer dan 100 winkels en merken 20% korting op de nieuwste collecties! Op deze website vind je ALLE deelnemende winkels inclusief acties en kortingscodes in één overzicht! Happy Glamour Day! 

Top Glamour Day acties

Er zijn veel meer winkels die meedoen aan Glamour Day en die deze week hoge kortingen op het assortiment bieden. Bekijk snel alle deelnemende webshops, acties & kortingscodes:

Top 12 vragen over National Glamour Day 2021

Wil je meer weten over Glamour Day? In de vragenlijst hieronder beantwoorden we de meestgestelde vragen over dit shopping event:

Wanneer is Glamour Day 2021?

De eerstvolgende editie is op zaterdag 10 april 2021. Veel winkels starten al eerder in die week met acties, en ook lopen acties vaak door tot en met zondag.

Welke winkels doen mee aan National Glamour Day?

Iedere editie doen andere winkels mee. De meeste winkels plakken een Glamour Day poster op de ramen of plaatsen een reclamebord op de stoep. Dus loop de stad in en ontdek waar je met korting kan winkelen. Meer voorbereid op stap? Bekijk hier alle deelnemende winkels én acties van de aankomende Glamour Day.

Welke webshops doen mee aan Glamour Day?

Iedere editie doen andere webshops mee. Over het algemeen zijn er meer webshops die dan fysieke winkels die meedoen. Bekijk hier alle deelnemende webshops van de aankomende editie van Glamour Day.

Waar vind ik alle Glamour Day kortingscodes?

Deze zijn te vinden in het magazine van Glamour, de website van Glamour en uiteraard hier. Omdat veel winkels een alternatief op Glamour Day vieren en Glamour hierover niet schrijft, zal je op deze website het meest complete overzicht vinden. Bekijk hier alle kortingscodes.

Krijg ik als man ook korting tijdens Glamour Day?

Ja! Veel webwinkels bieden een korting aan op het hele assortiment, dus ook op de mannencollectie. Let wel even op want dit is niet bij iedere webshop het geval. Waarom? Het magazine richt zich natuurlijk vooral op vrouwen, dus daar is vaak de korting op afgestemd. Gelukkig maakt het bij de meeste webshops niet uit wie komt shoppen.

Hoe vaak per jaar is Glamour Day?

Twee keer per jaar organiseert Glamour in samenwerking met diverse winkels en webshops National Glamour Day. In het voorjaar in April en in het najaar in September of Oktober. De exacte datum wisselt iedere keer, dus houd deze website goed in de gaten.

Hoelang duurt Glamour Day?

National Glamour Day duurt 24 uur en start zaterdag 00:00 uur en eindigt s’avonds 23:59 uur. Echter starten de meeste winkels donderdag of vrijdag met Glamour Day acties, en sommige winkels zelfs maandag al. Ook loopt de Glamour Day actie vaak door tot zondagnacht 23:59.

Hoe werkt Glamour Day?

Met de Glamour Day editie (dit jaar het april nummer van het tijdschrift) ontvang je in deelnemende winkels 20% korting op je aankoop. Echter hoef je tegenwoordig geen tijdschrift meer mee te nemen omdat je de korting ook zonder tijdschrift ontvangt. Online werkt dat hetzelfde en profiteert iedereen van korting ongeacht of je het tijdschrift bezit of niet. Online winkels kennen automatisch een korting toe of passen de korting toe op basis van een kortingscode.

Wie organiseert Glamour Day?

National Glamour Day wordt sinds 2005 op initiatief en onder de vlag van het tijdschrift ‘Glamour’ georganiseerd samen met veel Nederlandse webshops en winkels. Glamour is één van de meest bekendste modetijdschriften ter wereld, opgericht in 1939 in de Verenigde Staten.

Wat is Glamour Day?

Glamour Day is een shopping event die twee keer per jaar wordt ‘gevierd’ naar het idee van het toonaangevend tijdschrift GLAMOUR. Glamour Day vindt steeds plaats in het voor- en in het najaar, waarbij je korting krijgt op de nieuwste collecties. Glamour Day kan hierdoor gezien worden als Black Friday voor de mode-industrie.

Zijn Fashion Days hetzelfde als Glamour Day?

Fashion Days of Glamourous Days worden gebruikt door winkels die niet via het Glamour magazine meedoen aan Glamour Day. Om toch te profiteren van de vele koopjesjagers die willen shoppen tijdens dat weekend doen winkels met een eigen event mee. Zo zie je ‘Glamourous Days’, ‘Fashion Days’, ‘Shopping Days’ en veel meer variaties. Uiteraard vind je ook deze acties bij ons op Snelmorgeninhuis.nl!

Is het ook Glamour Day ook in België?

Zeker! Veel winkels die je op deze website vind die ook in België actief zijn doen ook mee aan Glamour Day. Zo kan je prima de stad in, zoals op de Antwerpse Meir, maar ook online hoge korting vinden.

Gaat Glamour Day september 2021 door?

Het is nog onbekend of Glamour Day dit najaar doorgaat. De verwachting is echter wel dat er een soortgelijk shopping event plaats gaat vinden, zonder overkoepelende vlag als Glamour.

Alle Glamour Day edities

Ieder jaar zijn er 2 edities van Glamour Day (glamour day voorjaar en glamour day najaar). De eerstvolgende editie (de tweede van 2021) zal op zaterdag 25 september 2021 plaatsvinden. Hieronder vind je een overzicht van alle data:

Een belangrijke tip is om niet tot zaterdag te wachten, maar goed op te letten in de gehele week. Wij zien vaak dat de meeste shops al eerder starten met Glamour Day acties (al op maandag of vrijdag) en dat sommige webshops de acties laten doorlopen tot en met zondag.

Welke winkels doen mee aan Glamour Day

Voor het totaal overzicht aan webwinkels verwijzen we je graag naar onze Glamour Day winkels, acties & kortingscodes pagina waarop we per categorie alle winkels overzichtelijk voor je neer hebben gezet. Wil je niet op je mobiel, tablet of laptop shoppen maar liever naar de winkel gaan? Hieronder vind je alle officiële deelnemende winkels aan Glamour Day. De winkels met óók een fysieke locatie zijn dikgedrukt (let op: dit zijn de winkels die meededen in april):

ABOUT YOU, ASOS, BABOR, Barts, Bol.com, CASA, Cowboysbag, De Bijenkorf, Diamond Point, Douglas, Dr. Martens, Eline Rosina, Esprit, Etos, Franky Amsterdam, Guess, H&M, Hans Anders, HelloFresh, Hema Beauty, Hema Fashion, Hunkemöller, IKKS, JOSH V, Levi’s, Moroccanoil, NA-KD, Otrium, Paula’s Choice, Peek & Cloppenburg, Sacha, Sarenza, SUITSUIT, The Little Green Bag, TI SENTO – Milano, United Nude, Vanilia, Vedder & Vedder, Wehkamp, Zalando en Zinzi.

Meer weten?

Deze website bevat de meeste informatie over Glamour Day, deelnemende winkels en de acties die ze voeren. Niet alleen de officiële deelnemers, maar ook alle andere webshops met goeie deals. Toch meer weten? Check dan de website van het magazine zelf op glamour.nl.