494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

ELLE Smart Shopping Day & Night 2021: Alles dat je moét weten

Het weekend van 25 september is het zover! Het nieuwe (& meteen grootste) fashion shopping event van Nederland gaat van start: ELLE Smart Shopping Day & Night. Hier vind je ALLE winkels inclusief acties én kortingscodes in één overzicht!

Of bekijk alle officiële Elle Shopping Day kortingscodes.

Populaire winkels

Populaire acties

Er zijn véél meer winkels die meedoen aan ELLE Smart Shopping Day en die deze week hoge kortingen op het assortiment bieden. Bekijk snel alle deelnemende webshops, acties & kortingscodes:

Alle ELLE Smart Shopping Day & Night kortingscodes 2021

In het overzicht hieronder vind je alle officiële kortingscodes van ELLE Smart Shopping Day & Night op 25 september. Wil je ALLE kortingscodes zien? Klik dan hier.

Nog meer kortingscodes?

ELLE lanceert Shopping Day!

Na het stoppen van Glamour Day in Nederland neemt ELLE het stokje over. Ze introduceert op 25 september Smart Shopping Day & Night. Tweemaal per jaar in het voor- en najaar shop je je nieuwe garderobe met een fijne korting bij elkaar. Altijd de nieuwste zomer of wintercollectie en alleen fashion die écht bij jou past.

Alle ELLE Smart Shopping Day acties september 2021

Op zoek naar hoge korting op de nieuwste collecties? Hier vind je alle winkels, acties en kortingscodes compleet en overzichtelijk gebundeld. Je vind hier de officiële deelnemers -die in het tijdschrift staan- maar ook alle andere fashion sites (van kleding tot accessoires) die korting geven op het assortiment tijdens ELLE Smart Shopping Day. Uiteraard werken we de lijst continue bij zodat je geen enkele kortingsactie mist. Dus vanaf nu geen Glamour Day meer maar ELLE Shopping Day!

Alle ELLE Smart Shopping Day & Night datums & edities

Ieder jaar zijn er 2 edities van ELLE Smart Shopping Day & Night (elle shopping day voorjaar en elle shopping day najaar). De eerstvolgende editie (en ook de allereerste) zal op zaterdag 25 september 2021 plaatsvinden. Hieronder vind je een overzicht van alle data:

Een belangrijke tip is om niet tot zaterdag te wachten, maar goed op te letten in de gehele week. Wij zien vaak dat de meeste shops al eerder starten met acties (al op maandag of vrijdag) en dat sommige webshops de acties laten doorlopen tot en met zondag.

De meestgestelde vragen over ELLE Smart Shopping Day

Wanneer is ELLE Shopping Day 2021

Zaterdag 25 september 2021. De kortingsacties zullen bij veel winkels eerder starten en aflopen op zondagavond.

Is er geen Glamour Day 2021 in september?

Het tijdschrift Glamour is gestopt in Nederland, en daarmee ook Glamour Day. ELLE is van dezelfde uitgever als Glamour en lanceert haar eigen shopping event. ELLE Smart Shopping Day kan je zien als een vervanger van Glamour Day.

Welke winkels doen mee aan ELLE Shopping Day?

About You, Amsterdam Vintage Jewels, ASOS, Babor, Bol.com, Casa, Cowboysbag, Crisp Sheets, Designer Outlet Roermond & Roosendaal, Gambettes Box, H&M, Hans Anders, HelloFresh, Hunkemöller, Josh V, Junglük, Kepri Cotton, Moroccanoil, NA-KD, Oslo Skin Lab, Otrium, Peek & Cloppenburg, Rosefield, Sacha, Sarenza, Stieglitz, SUITSUIT, The Little Green Bag, Ti Sento – Milano, Vanilia, Zinzi en Zonnebrillen.com. Ook vele andere fashionwinkels bieden kortingsacties aan.

Hoe vaak per jaar is ELLE Shopping Day?

In september 2021 wordt ELLE Smart Shopping Day & Night voor het eerst gehouden. Het is de bedoeling dat dit event tweemaal per jaar wordt gehouden, in het voorjaar en in het najaar.

Is het ook ELLE Shopping Day in België?

Jazeker! Winkels die ook actief zijn in België bieden de korting ook daar aan. Zo kan je dus prima de stad in (zoals op de Antwerpse Meir), maar profiteer je ook online in België van korting.

Hoelang duurt ELLE Shopping Day?

Officieel één dag: zaterdag 25 september 2021. Echter starten de acties meestal al op maandag en vrijdag, en loopt de actie bijna altijd tot en met zondagavond.

Waar vind ik ELLE Shopping Day kortingscodes?

Deze vind je in het tijdschrift (te koop vanaf 21 september), op de ELLE website en natuurlijk op deze website. Ook veel webshops die niet in het tijdschrift staan houden een fashion shopping event (zoals wehkamp: Shopping Days), die je natuurlijk alleen op deze website vindt!

Meer weten over ELLE shopping day?

Deze website bevat de meeste informatie over Shopping Day, deelnemende winkels en de acties die ze voeren. Niet alleen de officiële deelnemers, maar ook alle andere webshops met fashion deals. Toch meer weten? Check dan de officiële event pagina van ELLE.

Terug naar boven