494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

ELLE Smart Shopping Day 2022

ELLE Smart Shopping Weekend is hét nieuwe en grootste fashion shopping event van Nederland. En in de week van zaterdag 30 april en zondag 1 mei is het weer zover! Bij ons vind je ALLE deelnemende winkels inclusief acties én kortingscodes in één overzicht! Happy shopping :-).

Meest populaire acties van vandaag

Er zijn véél meer winkels die meedoen aan ELLE Smart Shopping Weekend en die deze week hoge kortingen op het assortiment bieden. Bekijk snel alle deelnemende webshops, acties & kortingscodes:

Alle ELLE Smart Shopping Weekend kortingscodes 2022

In het overzicht hieronder vind je alle officiële kortingscodes van ELLE Smart Shopping Weekend op 25 september. Wil je ALLE kortingscodes zien? Klik dan hier.

Nog meer kortingscodes?

ELLE lanceert Shopping Weekend!

Na het stoppen van Glamour Day in Nederland neemt ELLE het stokje over. Tweemaal per jaar in het voor- en najaar shop je je nieuwe garderobe met een fijne korting bij elkaar. Altijd de nieuwste zomer of wintercollectie en alleen fashion die écht bij jou past.

Alle ELLE Smart Shopping Weekend acties september 2021

Op zoek naar hoge korting op de nieuwste collecties? Hier vind je alle winkels, acties en kortingscodes compleet en overzichtelijk gebundeld. Je vind hier de officiële deelnemers -die in het tijdschrift staan- maar ook alle andere fashion sites (van kleding tot accessoires) die korting geven op het assortiment tijdens ELLE Smart Shopping Day. Uiteraard werken we de lijst continue bij zodat je geen enkele kortingsactie mist. Dus vanaf nu geen Glamour Day meer maar ELLE Shopping Day!

Alle ELLE Smart Shopping Day & Night datums & edities

Ieder jaar zijn er 2 edities van ELLE Smart Shopping Day & Night (elle shopping day voorjaar en elle shopping day najaar). De eerstvolgende editie vind het weekend van zaterdag 30 april 2022 plaatsvinden. Hieronder vind je een overzicht van alle data:

Een belangrijke tip is om niet tot zaterdag te wachten, maar goed op te letten in de gehele week. Wij zien vaak dat de meeste shops al eerder starten met acties (al op maandag of vrijdag). In tegenstelling tot eerdere edities is nu ook de zondag officieel een ELLE Shopping Day.

De meestgestelde vragen over ELLE Smart Shopping Weekend

Wanneer is ELLE Shopping Weekend 2022

Zaterdag 30 april en zondag 1 mei 2022. De kortingsacties zullen bij veel winkels eerder starten en aflopen op zondagavond.

Is er geen Glamour Day 2022 in april?

Het tijdschrift Glamour is gestopt in Nederland, en daarmee ook Glamour Day. ELLE is van dezelfde uitgever als Glamour en lanceert haar eigen shopping event. ELLE Smart Shopping Weekend kan je zien als de vervanger van Glamour Day.

Welke winkels doen mee aan ELLE Shopping Weekend?

About You, Amsterdam Vintage Jewels, ASOS, Babor, Bol.com, Casa, Cowboysbag, Crisp Sheets, Designer Outlet Roermond & Roosendaal, Gambettes Box, H&M, Hans Anders, HelloFresh, Hunkemöller, Josh V, Junglük, Kepri Cotton, Moroccanoil, NA-KD, Oslo Skin Lab, Otrium, Peek & Cloppenburg, Rosefield, Sacha, Sarenza, Stieglitz, SUITSUIT, The Little Green Bag, Ti Sento – Milano, Vanilia, Zinzi en Zonnebrillen.com. Ook vele andere fashionwinkels bieden kortingsacties aan.

Hoe vaak per jaar is ELLE Shopping Weekend?

ELLE Smart Shopping Weekend wordt tweemaal per jaar gehouden, in het voorjaar en in het najaar.

Is het ook ELLE Shopping Weekend in België?

Jazeker! Winkels die ook actief zijn in België bieden de korting ook daar aan. Zo kan je dus prima de stad in (zoals op de Antwerpse Meir), maar profiteer je ook online in België van korting.

Hoelang duurt ELLE Shopping Weekend?

Officieel twee dagen: de zaterdag en de zondag. Echter starten de acties meestal al op maandag of vrijdag.

Waar vind ik ELLE Shopping Day kortingscodes?

Deze vind je in het tijdschrift (te koop vanaf midden april), op de ELLE website en natuurlijk op deze website. Ook veel webshops die niet in het tijdschrift staan houden een fashion shopping event (zoals wehkamp: Shopping Days), die je natuurlijk alleen op deze website vindt!

Meer weten over ELLE shopping day?

Deze website bevat de meeste informatie over Shopping Day, deelnemende winkels en de acties die ze voeren. Niet alleen de officiële deelnemers, maar ook alle andere webshops met fashion deals. Toch meer weten? Check dan de officiële event pagina van ELLE.

Terug naar boven