494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

Dutch Friday 2020: alle winkels & acties in één overzicht

Het hele weekend van vrijdag 22 november tot en met zondag 24 November 2019 is Dutch Friday, het nieuwste shopping event van Nederland! Ontvang je cadeaus ruim op tijd voor pakjesavond met deze vervroegde en Nederlandse Black Friday variant! Op deze pagina vind je ALLE deelnemende winkels inclusief acties en kortingscodes in één overzicht! Klik hieronder op jouw favoriete webshop en pak direct korting!

Alle deelnemende winkels

Alle winkels & acties van A tot Z

Ontdek in het overzicht hieronder alle Dutch Friday winkels van A tot Z! Deze lijst inclusief acties en kortingscodes is dé meest complete Dutch Friday shopping wijzer! Klik op de naam van de webshop en profiteer direct van hoge korting!

Dutch Friday: Wat houdt het in?

Je kent het wel, tijdens Black Friday zijn de aanbiedingen enorm goed maar er blijft een kans dat je cadeau niet op tijd bezorgd wordt voor pakjesavond. Black Friday vind namelijk ieder jaar vlak voor 5 december plaats. Dat maakt dat het ieder jaar stressen is of een tijdens Black Friday besteld cadeautje wel op tijd bezorgd wordt. De deal is top, maar het bezorgmoment vaak flop. Daarom introduceerden 4 grote Nederlandse retailers in 2019 Dutch Friday. Dit is Black Friday inclusief de keiharde acties, maar dan een weekje eerder.

Wanneer is Dutch Friday?

Dutch Friday valt ieder jaar op de eerste vrijdag na de intocht van Sinterklaas. Dus op het moment dat het verlanglijstje klaar is en de lootjes getrokken zijn staat gelijk Dutch Friday gepland met goede kortingsacties! Dutch Friday zal is in 2019 op vrijdag 22 november tot en met zondag 24 november.

Dutch Friday verder uitgelegd

Herken je dit? Het loopt tegen pakjesavond en jij wilt voor je geliefden mooie cadeaus kopen. Je hoopt op internet de beste deals te vinden, want je voelt er niet voor om de drukke winkels in te gaan en in de lange rijen bij de kassa’s te moeten wachten. Je gaat druk aan het surfen naar de beste deals voor de mooiste cadeaus, maar op een gegeven moment heb je een ontelbaar aantal sites open hebt staan en zie je door de bomen het bos niet meer. Dat levert je dan alsnog stress op. Je zou willen dat al de aanbiedingen in één oogopslag te vinden waren… Dat is nu precies wat deze website je biedt. Hier vind je alle sales, deals en acties van webshops voor je bij elkaar gezet, zodat het gemakkelijker wordt om datgene te vinden waar je naar op zoek bent. Cadeaus voor anderen, maar ook voor jezelf. Want je mag jezelf natuurlijk ook in het zonnetje zetten! En voor de zoektocht naar cadeaus in de periode van de feestdagen in december is er Dutch Friday.

Dutch Friday 2020

Waarschijnlijk ben je bekend met Black Friday, dé tijd van het jaar voor de Amerikanen om de beste deals te scoren. In Nederland kennen we die ook, maar het is zo kort voor pakjesavond dat het risico groot is dat je pakjes te laat worden geleverd. Daarom heeft een aantal webshops in Nederland een variant hiervoor in het leven geroepen: Dutch Friday. Die start een week eerder, namelijk op vrijdag 20 november, en duurt tot en met maandag 23 november 2020. Wanneer je gedurende dit shopping event je online bestellingen bij deze webshops doet, profiteer je van de volgende voordelen:

Op de website vind je een opsomming van de webshops die deelnemen aan dit shopping event. Deze webshops hebben een breed assortiment aan artikelen, dus je kunt altijd een mooi cadeau vinden.

Het hele jaar door aanbiedingen

Niet alleen tijdens Dutch Friday, maar het hele jaar door, biedt de website een overzicht van alle webshops die sale of interessante deals hebben. De allerlaatste acties en sales kun je hier vinden, we zijn altijd up to date. Het enige wat jij nog hoeft te doen is op de winkel naar keuze te klikken om te zien wat deze in de aanbieding heeft. Daarmee kan je veel geld besparen.

Kortom, ben je op zoek naar cadeaus of wil je gewoon even surfen om te kijken wat er voor interessante deals zijn, ga dan lekker op de bank met de laptop op schoot. Surf door onze website en je vindt vast iets naar je gading. Wij wensen je hierbij veel plezier en hopen dat je de mooie cadeaus voor je geliefden vindt waar je naar op zoek bent.