494 winkels bezorgen morgen
Vandaag besteld is morgen in huis
Compleet en actueel overzicht
Morgen in huis

Cyber monday 2020: Alle winkels in één overzicht

Het einde van het Black Friday weekend, Cyber Monday 2020, is begonnen! Scroll naar beneden voor ALLE deelnemende winkels!

Wat is Cyber Monday?

Wilt u ook shoppen met de allerhoogste kortingen? Dan is Cyber Monday een dag om in uw agenda te zetten. Cyber Monday of cyber maandag is een dag waarop je online kunt shoppen met te gekke kortingen. Cyber maandag is een fenomeen dat ontstaan is in Amerika, maar ook in Nederland is cyber maandag een steeds groter fenomeen aan het worden. De dag wordt elk jaar populairder in Nederland en dat is niet gek, we zijn immers allemaal op zoek naar de beste deals. Steeds meer online winkels in Nederland doen mee met speciale acties en aanbiedingen voor heel veel korting. De term Cyber Monday is bedacht door Scott Silveman en Ellen Davis. De term werd voor de eerste keer toegepast op 28 november 2005 en bestaat dus nog niet zo lang. Toch is deze dag nu al uitgegroeid tot een van de belangrijkste online shopping dagen van het jaar.

De laatste dag van het Black Friday weekend

Zowel Black Friday als Cyber Monday zijn dagen waarop u producten met de allerhoogste kortingen kunt kopen. Toch is er een groot verschil: op Black Friday shopt u voornamelijk met korting in fysieke winkels. Winkeliers proberen zo veel mogelijk klanten naar de winkel te krijgen door te stunten met speciale acties en hoge kortingen. In Amerika gaan zelfs mensen voor de deur van de winkel slapen om als eerste naar binnen te kunnen als Black Friday begint. De kortingen zijn zo hoog dat mensen er heel wat voor over hebben en al uren voor openingstijd voor de winkel gaan staan. Op cyber maandag kunt u ook shoppen met hoge kortingen, maar dan online. De dag is ooit ontstaan als tegengeluid op Black Friday. Op Black Friday kunt u in fysieke winkels shoppen met hoge kortingen, op cyber maandag shopt u de allerbeste kortingdeals online. Vaak zijn deze speciale aanbiedingen dan ook alleen online verkrijgbaar. Op deze dag shopt u online allerlei soorten producten met bizar veel korting. Van smartphones tot kleding en van witgoed tot speelgoed, en nog veel meer. Zowel Black Friday als cyber maandag zijn hele goede dagen om flink te shoppen voor de feestdagen in december. Bijvoorbeeld om cadeaus te kopen voor uw naasten of een mooie feestelijke outfit voor uzelf.

Cyber Monday 2020

Cyber maandag is altijd op de eerste maandag na Thanksgiving. Thanksgiving is een Amerikaanse feestdag die gevierd wordt op de vierde donderdag van november. In 2020 is cyber maandag op 30 november. Op deze dag scoort u online de allerhoogste kortingen. Een bijkomend voordeel is dat cyber maandag een perfect moment is om de laatste sinterklaas inkopen te doen. Cyber maandag valt dit jaar vrij gunstig ten opzichte van Sinterklaas, dus de kans is groot dat u alles voor Pakjesavond in huis hebt.

Cyber maandag groeit elk jaar, ook in Nederland. Dit succesvolle online koopjesfestijn zal in 2020 dan ook nog groter zijn dan de afgelopen jaren. Het wordt dé dag van 2020 voor de beste online deals en heel veel korting.

Acties op Cyber Monday

Wat voor speciale korting acties zijn er zoal op cyber maandag? Over het algemeen zijn dit aanbiedingen die u alleen op deze dag kunt kopen. De korting is echt alleen geldig gedurende de cyber maandag actie. Op deze dag koopt u de nieuwste producten en nieuwste collecties met korting, maar ook op producten die al afgeprijsd waren krijgt u vaak nog extra korting. Zo kan de korting oplopen tot wel 70 of 80 procent! Ook zijn er vaak aanbiedingen waarbij u bijvoorbeeld twee producten voor de prijs van één krijgt. Het loont daarom om samen met bijvoorbeeld familie of vrienden in te kopen als u meer korting krijgt bij meer stuks. De artikelen die u met korting kunt kopen zijn vaak beperkt beschikbaar waardoor de voorraad snel uitverkocht kan raken op cyber maandag. Wees er dus snel bij als u de beste deals wilt scoren.

Tips voor de allerbeste Cyber Monday deals

Op maandag 30 november barst het online koopjes feest los! Wilt u zeker zijn van de allerbeste deals? Bereid u dan voor op deze online shopping dag. Maak bijvoorbeeld alvast een lijstje van producten die u wilt aanschaffen. Bijvoorbeeld nieuwe elektronica artikelen, een nieuwe outfit of cadeaus voor vrienden en familie.

Omdat er zo veel korting wordt gegeven is dit dé dag om grote aankopen te doen. Zo wordt er bijvoorbeeld veel gestunt met de allerlaagste prijzen op elektronica. Wilt u een grote aankoop doen? Stel dit uit tot cyber maandag als u veel geld wilt besparen. Zoek de producten die u wilt aanschaffen alvast op en bekijk de prijs. Zo ziet u op cyber maandag direct of het een goede deal is. Bij veel online winkels gaan de speciale cyber maandag aanbiedingen exact om 0.00 uur in de verkoop. Als u er zeker van wilt zijn dat u bepaalde producten kunt kopen met korting dan is de nacht van zondag op maandag het meest geschikte moment om uw slag te slaan. Omdat de korting alleen op deze dag geldig is en producten vaak snel uitverkocht raken is het verstandig om niet te lang te wachten met uw aankoop. Zet cyber maandag nu alvast in uw agenda of smartphone, zo bent u er zeker van dat u dit koopjesfeest niet mist.

Cyber Monday bij snelmorgeninhuis.nl

Op snelmorgeninhuis.nl vind u altijd de beste deals, ook op cyber maandag. November is dé maand om uw Sinterklaas en Kerst inkopen te doen. Doet u dat op Black Friday of cyber maandag, dan koopt u bij snelmorgeninhuis.nl de mooiste producten met flinke kortingen. Wij zetten alle winkels die deelnemen aan cyber maandag voor u op een rijtje. Zo heeft u direct een handig overzicht met de allerbeste deals. Wij zijn hét shopping platform met alle winkels van Nederland. Omdat wij een compleet overzicht bieden hoeft u niet iedere webshop apart te bezoeken voor de beste kortingen. In ons complete winkeloverzicht vind u altijd waar u naar op zoek bent. Met cyber maandag vind u bij ons niet alleen hoge kortingen maar ook megadeals op elektronica!